• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

Selim vë Seherin përballë një kushti të vështirë, nesër në “Amaneti”

Jaman vihet në ndjekje të personave që kanë rrëmbyer nipin e tij. Seher e dëshpëruar merr një telefonatë që do e shokojë. Selim e telefonon dhe i tregon se Jusuf është në duart e tij. Bora i tregon Adaletit se është martuar me Neslihanin. Ikbal shkon të vizitojë Zuhalin në spital. Seher vihet përballë një kushti shumë të vështirë. Selim i thotë se nëse ajo nuk shkon pranë tij nuk do e shohë më kurrë Jusufin. Seher i tregon Jamanit kushtin e Selimit, si do veprojë ai?