• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

Selim nuk i lë të qetë Seherin dhe Jamanin, nesër në “Amaneti”

Teksa Jaman përpiqet të afrohet me Seherin, kjo e fundit i shmanget ndjenjave që ka për të. Seher fton për darkë nënë Nadiren dhe Feratin. Ferat më në fund sheh sërish Neslihanin dhe mëson se ajo është shërbëtore në shtëpinë e Seherit. Selim kërkon të prishë darkën dhe të përballet me Jamanin. Ikbal largohet nga tryeza për të parandaluar ndonjë çmenduri të Selimit. Ajo i thotë Selimit se duhet ta pranojë që ata humbën dhe gjithçka mori fund. Por Selim betohet se do t’i ndajë Seherin dhe Jamanin edhe pse tani janë martuar./revistawho.com