• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

Selim godet Jamanin në sy të Seherit, nesër në “Amaneti”

Pas breshërive të plumbave, Jaman kritikon Seherin që rrezikoi jetën për të. Seher me lot në sy i thotë se ajo dhe Jusuf kanë nevojë për të dhe i lutet të mos futet më në rrezik. Ajo i kujton se Jusuf do shkatërrohej nëse atij do i ndodhte diçka dhe ajo nuk do të lejojë që Jusuf të humbasë sërish njerëzit e tij të dashur. Selim shkon të takojë Jamanin për t’i thënë që dashuron Seherin. Ai godet Jamanin dhe i thotë se s’mund ta largojë dot Seherin nga ai.