• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

Selen vë në rrezik jetën e babait të Songylit, nesër në “Lule të vetmuara”

Ozlem kërkon të flasë me Toprakun dhe i shkon në zyrë. Vajzat mësojnë se Ozlem ndodhet në zyrën e Toprakut dhe nuk i lënë të bisedojnë. Feride e mëson këtë dhe qorton vajzat. Ozlem i kërkon falje Ferides dhe vendos të rikthehet në Ankara. Mesude mëson se Nazan po punon pjatalarëse. Merve përpiqet të bëjë xheloze Ejlylin duke u afruar me Serkanin. Selen vë në rrezik jetën e babait të Songylit gjatë punës. Songyl sheh të gjithë ngjarjen dhe shqetësohet. Songyl i bërtet Selenit dhe e shtyn. Selen shkon në shtëpi me ballin e plagosur dhe i tregon Gynejit. Mesude nuk e pranon më Kemalin në shtëpi. Ejlyl mëson se Merve ka shkuar në shtëpinë e Serkanit dhe xhelozon. Banu i kërkon ndihmë Kaderit pasi po kalon në depresion./revistawho.com