• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

Sehet dhe Jaman fejohen, nesër në “Amaneti”

Jaman shkon të kërkojë dorën e Seherit, i shoqëruar nga Zija, Ikbal dhe Jusuf. Zuhal nuk pranon të shkojë me to dhe e inatosur e me lot në sy i uron lumturi Jamanit. Por nga ana tjetër ajo po bën gati planin e rradhës për të shkatërruar lidhjen e tij dhe Seherit. Seher nga ana tjetër pret e emocionuar Jamanin. Ky i fundit i dhuron një buqetë me lule Seherit. Zuhal porosit një helm për t’i dhënë fund Seherit. Seher dhe Jaman ndërkohë shkëmbejnë unazat dhe fejohen.