• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

Seher zgjohet, çfarë do të thuhet mes saj dhe Jamanit? Nesër në “Amaneti”

Seher zgjohet dhe  kërkon Jusufin. Çfarë do t’i thotë Jaman Seherit?

Jaman është në kërkim të personit që fshihet pas atentatit të tij, a do të mund ta gjejë?

Seher rikthehet në shtëpi, por a do të mësojë Ikbal çfarë ka ndodhur me të?