• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

Seher vendos veten në rrezik për tu bashkuar me Jusufin, nesër në “Amaneti”

Seher është në një gjendje të dëshpëruar pas rrëmbimit të Jusufit. Ndërkohë Jaman vazhdon të bëjë të pamundurën për gjetjen e nipit të tij. Ai thërret Aliun dhe Firatin për ndihmë. Neslihan përballet me zemërimin e Adaletit, e cila ka mësuar të vërtetën. Selim i dërgon Seherit një video me Jusufin dhe i jep një vend takimi për tu bashkuar me nipin. Seher pa i treguar Jamanit shkon atje duke vendosur veten në rrezik. A do të mund ajo të takohet me Jusufin?