• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

Seher rrezikon veten për Jamanin, nesër në “Amaneti”

Hakmarrja që donte të merrte ndaj të motrës i kthehet kundër Zuhalit. Jaman dhe Seher arrijnë të gjejnë një gjurmë, por sërish nuk arrijnë të gjejnë Ikbalin. Aliu e humb fare toruan pas vdekjes së Kirazit. Ikbalin ndërkohë vajza që ndodhet me të e marrë peng e fut në kurth. Seher rrezikon veten për Jamanin.