• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

Seher rrezikon jetën për Jamanin, nesër në “Amaneti”

Jaman shkon të përballet me armikun e tij në një përleshje armësh. Seher e mëson këtë dhe shkon tek Jaman. Ajo rrezikon jetën duke u futur mes plumbave.Jaman mbron Seherin dhe e kritikon që e bëri këtë veprim. Selim sheh të gjithë ngjarjen dhe i vjen inat nga afrimiteti i Seherit me Jamanin. Seher i thotë Jamanit se ata kanë nevojë për të.