• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

Seher plagoset rëndë dhe dërgohet në spital, nesër në “Amaneti”

Seher plagoset rëndë gjatë një sherri mes dy grave në qeli. Ajo dërgohet menjëherë në spital. Jaman mëson lajmin dhe i shqetësuar niset për në spital. Kiraz sheh në ëndërr sikur e vrasin dhe trembet. Ali e siguron se nuk do i ndodhë gjë. Seher zgjohet dhe gjen Jamanin pranë vetes. Ky i fundit i thotë se kushdo që ia bëri këtë do e paguajë. Jaman kujdeset për Seherin në spital. Selim shkon të vizitojë Seherin dhe përballet me Jamanin. Selim kërcënon Jamanin.