• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

Seher pi çajin e helmuar të Zuhalit, nesër në “Amaneti”

Seher pi çajin me helm të Zuhalit. Ajo fillon të ndihet keq dhe bie pa ndjenja në krahët e Jamanit. Jaman shokohet kur sheh Seherin pa ndjenja dhe menjëherë thërret doktorin. Ikbal rreh Zuhalin kur mëson se ajo ka tentuar të vrasë Seherin. Doktori nuk e bën alarmante gjendjen e Seherit dhe i kërkon të shplodhet. Jaman kujdeset për Seherin.