• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

Seher nuk pranon të firmosë kontratën e martesës, këtë javë në “Amaneti”

Ardhja e Elës në vilë shfaq anën tjetëe të Seherit, atë të xhelozisë. Ikbal bën një plan të frikshëm kësaj here dhe Zuhal  mbështet. Seher, e cila ka rënë në dashuri, e përjeton shumë keq afrimitetin e Jamanit me Elën. Jaman dhe Seher marrin edhe bekimin e baba Arifit për martesën e tyre. Ikbal i propozon Selimit t’i bashkohet planit të saj. Një rrezik e pret Seherin. Ajo dhe Jaman shkojnë të zgjedhin fustanin e nusërisë. Seher nuk pranon të firmosë kontratën e martesës. Cila do të jetë arsyeja?