• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

Seher mëson se Jaman i shpëtoi jetën, të hënën në “Amaneti”

Seher i thotë Jamanit se ndihet borxhlie ndaj Selimit pasi i shpëtoi jetën. Jaman kujton momentin kur ai shpëtoi Seherin por nuk i tregon asaj të vërtetën. Seher sheh në ëndërr sikur Ozan futet në shtëpi për ta vrarë. Jaman qetëson Seherin dhe qëndron gjithë natën zgjuar me të. Të nesërmen Selim shkon të vizitojë Seherin dhe i tregon se nuk ishte ai që e shpëtoi por Jaman. Seher habitet dhe shkon të falenderojë Jamanin i cili kujdeset për të çdo moment.