• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

Seher kujdeset për Jamanin e plagosur, nesër në “Amaneti”

Jaman zgjohet dhe Zuhal nxiton ta takojë e para. Seher dëshiron gjithashtu të takojë Jamanin por Ikbal nuk e lejon. Megjithatë Seher e gjen një mënyrë. Ajo i dërgon një letër përmes një infermiereje dhe i thotë se është aty për të. Jaman lumturohet që Seher kujtohet për të. Ali shkon në spital dhe i thotë Jamanit se ai është i pafajshëm. Seher gëzohet kur e dëgjon këtë lajm. Jaman rikthehet në shtëpi dhe Seher kujdeset për të.