• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

Seher keqkupton veprimin e Jamanit, nesër në “Amaneti”

Jaman kërkon ndihmën e Seherit për të zgjedhur një dhuratë për Ikbalin. Seher e keqkupton Jamanin duke menduar se ai po i bën dhuratë asaj. Jaman rezervon një restorant për të gjithë familjen, por Seher dhe Jusuf nuk shkojnë. Jaman vendos të mos shkojë gjithashtu dhe të tre mbeten vetëm në shtëpi. Selim vendos të pranojë ofertën e armikut të Jamanit për bashkëpunim.