• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

Seher keqkupton Jamanin, të hënën në “Amaneti”

Ferat shkon të takojë Seherin në vilë. Neslihan nuk e di se kush është në derë dhe nuk arrin dot ta shohë Feratin. Ky i fundit ka turp të pyesë Seherin për Neslihanin. Seher dëgjon Jamanin duke i thënë Jusufit se nuk mund të fle gjithmonë në krevatin e tij dhe Seherit. Seher e keqkupton këtë dhe mendon se në mbrëmje ajo dhe Jaman do flenë bashkë. Ikbal vendos të heqë dorë nga hakmarrja pasi nuk ka më zgjidhje. Por Zuhal nuk ka ndërmend të ndalet.

CLOSE
CLOSE