• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

Seher i shmanget Jamanit dhe ndjenjave të saj, nesër në “Amaneti”

Jaman dhe Seher po afrohen më shumë me njëri-tjetrin. Por Seher i trembet ndjenjave të saj dhe fillon t’i shmanget Jamanit. Ali zbulon një informacion të ri. Çfarë do t’i thotë Seher Jamanit në bisedën mes tyre?