• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

Seher e çmend Jamanin me ndryshimin e saj, nesër në “Amaneti”

Seher ndryshon dhe sillet gjithë dashuri me Jamanin para familjes. Ikbal dhe Zuhal habiten nga ndryshimi i Seherit. Jaman gjithashtu mbetet pa fjalë nga gjestet e ëmbla të Seherit dhe përpiqet ta kuptojë atë. Ai çmendet nga ndryshimi i Seherit dhe pavarësisht i inatosur me të, vazhdon ta dashurojë. Zuhal për ta bërë Seherin xheloze i tregon foton që bëri me Jamanin dhe Jusufin në parkun e lojrave. Seher nuk bëhet aspak xheloze, por përkundrazi e lë Zuhalin keq me përgjigjen e saj. Jaman vendos të vërtetojë tradhtinë e Seherit.