• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

Seher dhe Jaman flenë bashkë, nesër në “Amaneti”

Jaman dhe Seher janë shumë në siklet në natën e tyre të parë të martesës. Jaman detyrohet të fle në divan ndërsa Seher në shtrat. Por ndarja e tyre nuk do zgjasë shumë pasi Jusuf shkon në dhomën e tyre dhe Seher e Jaman detyrohen të flenë bashkë me të në krevat. Jusuf i afron më shumë Seherin dhe Jamanin duke bashkuar duart e tyre. Seher dhe Jaman zgjohen në mëngjes shumë pranë njëri-tjetrit. Zija i bën një dhuratë kuptimplotë Seherit dhe Jamanit.