• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

Seher bie pre e kurthit të Ikbalit, nesër në “Amaneti”

Seher shkon bashkë me Ikbalin për të zgjedhur unazën e martesës. Në një moment Seher largohet për të folur në kamera me Jamanin dhe Ikbal gjen rastin për të vjedhur kartën e kreditit që Jaman i ka dhënë Seherit. Ikbal ia jep kartën Zuhalit dhe vjedh një shumë të majme parash. Jaman merr një mesazh nga banka dhe habitet nga shumat e mëdha që janë tërhequr. Seher i tregon Jamanit gjërat që ka blerë dhe ai kupton që nuk i ka harxhuar ajo paratë. Seher panikohet kur nuk gjen kartën dhe shpërthen në lot. Jaman i beson Seherit dhe përpiqet ta qetësojë.