• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

Seher bën diçka pa pyetur Jamanin për të shpëtuar Ikbalin, nesër në “Amaneti”

Teksa Ikbal vazhdon të mbahet peng, Jaman bën të pamundurën për ta gjetur atë. Zija e përjeton shumë keq këtë ndërsa Jaman e Seher e mbajnë me shpresa se Ikbal do të rikthehet. Aliun vazhdon ta mundojë mungesa e Kirazit dhe kujton çdo moment me të. Seher për ta ndihmuar Jamanin thërret Firatin që së bashku të gjejnë gjurmët e rrëmbyesve. Ajo i kërkon Jamanit të mos zemërohet që përfshiu në këtë çështje Firatin pa lejen e tij.