• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

Seher arratiset dhe merr me vete Jusufin, nesër në “Amaneti”

Ali dhe Ferhat nxjerrin Seherin nga vila ku Jaman e mbante të kyçur. Seher shkon menjëherë në shtëpinë e fëmijës dhe merr Jusufin. Begum mëson diçka për Kirazin që do ta përdorë kundër saj. Jaman kthehet në shtëpi dhe inatoset kur mëson se Seher është arratisur. Ai vë të gjithë në kërkim të Seherit dhe Jusufit. Seher dhe Jusuf ndihmohen nga Aliu dhe strehohen në shtëpinë e tij.