• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

“Sarasvatiçandra”, Saras dhe Kumud aksidentohen… ja çfarë do ndodhë nesër

Saras i thotë Kumudit se ka menduar të bëjnë një udhëtim bashkë. Kumud pranon dhe ata nisen me makinë. Saras e çon Kumudin në një restorant. Ata kënaqen dhe bëjnë foto. Dugba dhe Sarasvati janë të shqetësuara. Ato luten për Sarasin dhe Kumudin. Të gjithë falen për ta kur papritur një nga dritat bie mbi Dugbën. Ajo lëndohet. Saras dhe Kumud janë duke ecur me makinë kur një vajzë i del para makinës. Saras kthen makinën me shpejtësi. Kumud rrëzohet ndërsa Saras e përplas makinën me pemën shkruan revistawho.com. Një makinë vjen me shpejtësi drejt Kumudit por vajza e shpëton atë. Saras vrapon drejt saj dhe e përqafon. Ata shohin vajzën dhe ndalojnë një makinë që ta çojë atë në spital. Shoferi thotë se vajza quhet Kushi dhe ai është doktor. Ai e kontrollon Kushin dhe u thotë Sarasit dhe Kumudit se ajo është mirë dhe bebi gjithashtu. Saras dhe Kumud habiten që ajo është shtatzënë. Doktori i thotë se ajo është tre muajshe. Saras dhe Kumud flasin me Kushin. Saras e falenderon që shpëtoi jetën e Kumudit. Kushi thotë se doli para makinës se donte të vetëvritej. Saras dhe Kumud habiten. Ata e pyesin pse donte të vetëvritej. Kushi thotë sepse nëse e lind bebin ata do e vrasin atë. Kumud e pyet pse dikush do e vriste bebin e saj. Kushi thotë se ajo po bëhet mama pa u martuar shkruan revistawho.com. Ajo tregon historinë e saj me Vixhain dhe babai i saj me babain e Vixhait janë armiq. Kushi thotë se tentoi të ikte nga shtëpia me Vixhain por ai nuk erdhi. Ajo thotë se nuk mund të kthehet tek familja tani dhe as ta abortojë bebin. Saras i thotë se nëse ata e duan njëri tjetrin askush nuk i ndan dhe Vixhai duhet ta mbështesë atë. Kushi thotë se nuk e di nëse ai është gjallë. Saras i thotë asaj se do flasë me Vixhain. Ai i thotë Kushit të marrë në telefon Vixhain shkruan revistawho.com. Saras i flet Vixhait dhe i thotë se e di historinë e tyre dhe se ai duhet ta mbështesë Kushin e cila ka nevojë për të. Saras i thotë të takohen. Vixhai i thotë se po vjen.  Saras shkon tek vendi i takimit. Kushi fshihet. Një makinë me disa burra vjen dhe babai i Vixhait vjen drejt Sarasit. Saras e pyet ku është Vixhai. Babai i Vixhait thotë se askush nuk i bën pyetje atij. Ai i thotë Sarasit t’i thotë asaj vajzës se nëse e përmend më emrin e djalit të tij ai do e vrasë bebin saj dhe vetë atë shkruan revistawho.com. Ai thotë se edhe ata që e ndihmojnë atë do vdesin gjithashtu dhe i thotë Sarasit të largohet. Saras e pyet çfarë do bëjë nëse ai nuk largohet. Babai i Vixhait i drejton armën dhe i thotë doktorit t’ja shpjegojë çfarë do ndodhë nëse Saras nuk bindet. Ai largohet. Dugba është e shqetësuar për Sarasin dhe Kumudin dhe i thotë Denit t’i telefonojë atyre. Deni thotë se telefoni i tyre është jashtë shërbimit. Megjithatë ata arrijnë të lidhen dhe Kumud i thotë se janë shumë larg. Ajo nuk u tregon çfarë ka ndodhur. Saras merr telefonin dhe thotë se janë në një hotel dhe nuk ka shumë valë. Ai e mbyll telefonin. Kushi qan dhe ka frikë pasi edhe familja e saj po e kërkon. Kumud e qetëson atë./revistawho.com