• youuinsttaaffccbb
TEST
Breaking News, Lajme

Samsung Galaxy S7, celulari me kamerën më të mirë (FOTO)

Deri në fillim të vitit 2016, iPhone 6S Plus ishte telefoni me kamerën më të mirë në treg, por kjo ndryshoi shpejt me daljen e Samsung Galaxy S7. Tani kanë hyrë në garë disa celuar të rinj ku njëri prej tyre është Oneplus3 me parametra më të lartë se çdo celular tjtër. Ekspertë të ndryshme teknologjike krahasuan menjëherë telefonët, duke futur edhe Oneplus 3 në garë, dhe rezultati ishte se ndonëse në kushte me dritë të mirë Oneplus 3 fotografonte njësoj si S7, në errësirë e në detaje të tjera fotografike, Samsung S7 mbetet mbreti i kamerës më të mirë, për momentin.