• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

Sakine mëson se Nesrin është vajza e saj, nesër në “Shtëpia ime, fati im”

Nesrin shkon në fejesën e Ali Rizait dhe Sulltanës. Baresh njofton policinë për kapjen e saj. Sakine sheh Nesrinen dhe kur mbledh kujtimet, mëson se sjo është vajza e saj e zhdukur para shumë vitesh. Sakine dhe Nesrin përloten kur shohin njëra-tjetrën. Zejnep e përjeton mes lotësh këtë situatë.