• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

Sadullah e gjen Songylin në dhomën e Gynejit, nesër në “Lule të vetmuara”

Kemal fillon të torturojë edhe Byshrën duke i thënë se do e lërë në jetimore. Songyl pasi mëson se Gynej është sëmurë shkon ta takojë në shtëpinë e tij. Sadullah mëson se Songyl nuk ndodhet në shtëpi dhe ka shkuar për të takuar Gynej. Mesude arrin të çohet në këmbë. Sadullah gjen Songylin në dhomën e Gynejit. Selen mohon ta ketë thirrur Songylin. Sadullah e çon Songylin të kontrollohet për të mësuar nëse ka kryer marrëdhënie me Gynejin. Zehra e mbron Songylin dhe nuk e lejon të bëjë kontroll. Sadullah i kërkon falje Songylit. Vajzat mësojnë çfarë i ka ndodhur Songylit dhe shkojnë i kërkojnë llogari babait të saj. Songyl mban anën e të atit. Mesude e tërheq denoncimin ndaj Kemalit. Kemal e merr Mesuden në shtëpi./revistawho.com