• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Life

Sa kuaj shikoni? Përgjigjja, mund të zbulojë shumë për ju

Testet e para të personalitetit u shfaqën në vitet 1920. Ato zakonisht përdoreshin për të bërë më të thjeshtë procesin e përzgjedhjes së personelit në forcat ushtarake.
Sot, ka shumë teste të tilla dhe qëllimet e tyre ndryshojnë. Se sa kuaj shikoni në foto, do t’ju tregojë më shumë për personalitetin tuaj.
– Një kalë
Nëse shihni vetëm një kalë, nuk jeni shumë të vëmendshëm dhe shikoni shumicën e gjërave nga sipërfaqja. Ju nuk shqetësoheni për gjëra të vogla dhe jeni një nga ata njerëz që marrin vendime shpejt. Ju besoni se ne të gjithë jemi të lidhur dhe çdo gjë është pjesë e një tërësie më të madhe që ju bën të kuptoni fuqinë e punës në grup. Ju besoni në unitet. Kjo ju bën një lider të mirë.
Ju jeni një person me aftësinë për të vizualizuar gjërat përtej kuptimit të tyre të vërtetë ndonjëherë. Ju keni një mënyrë për të parë gjërat ndryshe, por kjo nuk ju bën të përqëndruar në vetvete. Ju përpiqeni të mbani faktet tuaja të drejta, kështu që është e vështirë për këdo që t’ju bëjë të besoni diçka që nuk e bëni. Ju gjithashtu nuk i humbni lehtë debatet. Ju jeni një person i cili beson në paragjykime.
– 5 deri në 10 kuaj
Nëse mund të shihni nga 5 deri në 10 kuaj, atëherë jeni një person që i merr gjërat seriozisht dhe në çdo situatë, përpiqeni të jepni më të mirën. Ju jeni një perfeksionist, jeni shumë të arsyeshëm dhe gjithmonë jeni të fokusuar në detyrat tuaja. Ju vështirë se keni ndonjë vështirësi në arritjen e qëllimeve që keni vendosur për veten tuaj.
Jeni një person që ju pëlqen të planifikoni gjithçka, në mënyrë që të kontrolloni gjërat që keni planifikuar. Ju nuk keni problem t’i përsërisni gjërat ose të shkoni mbrapa diçkaje, veçanërisht kur e dini se kjo çon në plotësimin e qëllimeve tuaja. Ju jeni një person me besim dhe jeni i sigurt për veten shumicën e kohës.
– 11 kuaj ose më shumë
Nëse mund të shihni 11 kuaj ose më shumë atëherë ju jeni një person shumë i vëmendshëm dhe detajist. Ju keni mundësinë të perceptoni shumë gjëra që njerëzit e tjerë thjesht nuk munden. Kur keni një punë për të bërë, ju zakonisht e shikoni atë tërësisht pa humbur ndonjë detaj në mënyrë që të arrihet përsosmëria.
Ju pëlqen të bëni gjërat në një mënyrë metodike pas një proçedure ose një sërë udhëzimesh. Ju zakonisht merrni rezultatet më të mira nga përsosmëria juaj. Ju nuk jeni një person i cili është i kënaqur me një “Po”. Insistimi dhe dëshira juaj për përsosmëri zakonisht ju bëjnë të pasigurt për rezultatet. Ne ju këshillojmë që të shkoni me rrjedhën dhe të mos merrni gjërat shumë seriozisht. / revistawho.com
CLOSE
CLOSE