• youuinsttaaffccbb
TEST
Jetë, Këshilla, Lajme

Pse njerëzit me zemër të mirë vuajnë më shumë

Çdo person krijon historinë e tij me gjithçka kalon në jetë. Ngjarje të vështira na ndodhin çdo ditë dhe shpesh janë të pashmangshme. Studime të ndryshme kanë analizuar këtë aspekt dhe kanë nxjerrë disa përfundime pse njerëzit me zemër të mirë vuajnë më shumë:

– Njerëzit e mirë rrezatojnë mirësi, sepse ata vijnë nga një e shkuar e keqe.

– Falin shumë dashuri, pasi janë lënduar.

– Njerëzit e mirë nuk duan të lëndohen si janë lënduar ata dikur.

– Ata zgjedhin gjithnjë të mbijetojnë ndaj situatave jo fort të mira. /revistawho.com