• youuinsttaaffccbb
TEST
Breaking News, Lajme, Shëndet

Prandaloni rritjen e qelizave kanceroze duke eleminuar një produkt nga regjimi ushqimor

Në vitin 1920, fitues i çmimit Nobel Dr. Otto Warburg vërtetoi tezën se qelizat kanceroze ushqeheshin nga sheqeri artificial. Ai besonte se kur trupi furnizohej me sasi të mëdha sheqeri, prodhonte kimikate të ndryshme që nxisnin përparimin e qelizave të kancerit dhe mosfunksionim në nivel qelizor.

Kjo teori vazhdon të pranohet edhe në ditët e sotme dhe në sajë të hulumtimeve është zhvilluar më tej.

Kur qelizat anormale ushqehen me sheqer artificial ato zhvillohen deri në atë pikë kur konsiderohen kanceroze. Të nxitura nga sheqeri këto qeliza mund të përhapen me shpejtësi duke prekur organe të ndryshme.

Eleminimi i sheqerit artificial nga dieta juaj është ajo çfarë duhet të bëni. Ushqimet me sheqer natyral i sigurojnë trupit sheqerin e duhur, vlerat ushuyese dhe vitamina të ndryshme duke e shndërruar sheqerin artificial në të padobishëm.