• youuinsttaaffccbb
TEST
Bukuri, Jetë, Këshilla, Lajme

Prag festash, disa ide për të zbukuruar thonjtë

Tashmë është ajo periudhë e bukur e vitit, kur çdo njeri përgatitet për të kaluar festa të paharrueshme. E sigurisht që femrat kanë po ashtu në mendje çdo detaj për t’u dukur sa më bukur natën e ndërrimit të viteve. Pjesë e këtyre detajeve mbeten dhe thonjtë, të cilat zbukurohen në mënyra të ndryshme. Ja disa ide që iu vijnë në ndihmë për këto ditë festive.

f18613488fe7813abefaab0e3042cbe9 71847bfcf1dc69061e4be03e6f1e6b01 fa98779f38f07b372a68360a8bad1fbc 0c4b3af36c5a134013eae66d061e176e 10c869b863ec4e17dcb87bbdf9796ff5 9e1855b6ab3bdc46a60672f2f325e0d1 62507cf6eac75746e733517d43fbba1e 4097672f482c923d706889a5b3e874b1 5f7103789c8d9f6d9886188f02afbb3e b52a7f06cb94da29d383e6bc86263fa5 bd558a69221265b6d132321eeaf7611b 02586389aa87706690cf5960c671212b 832ceb639447e91b20fc79d4ca0b448c 52597623a63e49ecd0e0193efdfba110