• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

Planet djallëzore forcojnë më shumë marrëdhënien e Seherit dhe Jamanit, nesër në “Amaneti”

Ikbal dhe Zuhal mundohen më kot të ndajnë Seherin dhe Jamanin sepse marrëdhënia e tyre sa vjen e forcohet. Tashmë që do martohet me Jamanin Seher zë një vend tjetër në tavolinën e ngrënies dhe Ikbal e Zuhal nuk i presin mirë këto ndryshime. Ibo lë pa fjalë Karanë me veprimin e fundit. Seher mbledh rrobat e saj për t’i kaluar në dhomën e Jamanit. Selim i kërkon një nder Seherit. A do pranojë ajo?