• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

Ozan i shpëton jetën Jusufit dhe del hero në sytë e Seherit, nesër në “Amaneti”

Seher i thotë Jamanit se e di që është përpjekur të heqë nga puna Ozanin. Ajo i tregon që foli me të dhe e bindi që të vazhdojë mësimin. Ozan rikthehet në vilë për të mësuar Jusufin. Ai ka përgatitur një plan për të dalë mirë në sytë e Seherit. Ozan shpëton Jusufin nga një rrezik dhe kënaqet kur Seher i thotë se nuk do ja harrojë kurrë duke dalë hero. Kiraz futet në telashe sërish në përpjekje për të dndihmuar një kolege në punë.