• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

Ozan bën plan të rrëmbejë Seherin, nesër në “Amaneti”

Kiraz në përpjekje për të shpëtuar Gyltenin futet në rrezik vetë. Ajo njofton policinë dhe bashkëshorti i Gyltenit kërcënon se do vrasë Kirazin. Ali mbërrin në kohë për të shpëtuar Kirazin. Ozan bën planin e tij për rrëmbimin e Seherit dhe e fton në vendndodhjen e tij. Seher shkon atje pa e ditur se çfarë e pret. Ozan nuk arrin ta përmbushë planin e tij.