• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

Ozan arratiset nga spitali, Seher në rrezik, nesër në “Amaneti”

Seher dhe Jaman qëndrojnë bashkë të kyçur në bodrum. Jaman përpiqet të hapë derën me forcë dhe lëndohet. Seher shqetësohet për të dhe kërkon t’i mjekojë dorën por Jaman nuk e lejon. Jusuf ndërkohë kërkon për ta. Kiraz, Begum dhe Sulltana ndodhen në rrezik. Ozan arratiset nga spitali. Jaman dhe Seher më në fund dalin nga bodrumi. Jeta e Seherit është në rrezik nga Ozani.