• youuinsttaaffccbb
TEST
Horoskopi

Nuk falin dhe nuk harrojnë kurrë asgjë, njihuni me shenjat “e vështira” të Zodiakut

Kujdesuni se si silleni me ta, që të mos futeni në situatën e pakëndshme të kërkimit të faljes dhe trajtimit pa nxitim dhe kujdes; sado serioz të jetë gabimi juaj, këto shenja janë aq tinëzare sa nuk mund të shpresoni kurrë se do t’ju falin.

Demi

Demi mban vetëm miq të vërtetë rreth tij. Ai mezi e pranon tradhtinë dhe mungesën e besnikërisë. Kjo është arsyeja pse ju duhet të dini se të lindurit në shenjën e Demit janë lloji i njerëzve që mund të shqetësojnë vazhdimisht veten. Mos harroni, gjatë gjithë jetës do i hasni dhe me mundësi reale për hakmarrje. Kini kujdes të mos i zhgënjeni sepse nuk do t’ju falin kurrë. Janë lloji i personit që dëshiron të pranojë faljen tuaj, por është shumë kokëfortë për ta bërë këtë.

Luani

Luani është personi i fundit që dëshironi të zhgënjeni. Ata janë njerëz shumë krenarë dhe krenaria e tyre mund të lëndohet lehtësisht. Ata bëhen jashtëzakonisht të ndryshëm kur janë të zemëruar, sepse kanë frikë të tregojnë se janë të lënduar.

Nëse i keni ngatërruar me dikë tjetër, nëse i keni gënjyer, ose veçanërisht nëse keni bërë diçka të gabuar, ata do ta mbajnë mend atë për gjithë jetën. Të lindurit e kësaj shenje, përveçse nuk mund t’ju falin kollaj, mund të mbajnë inat edhe për dekada.

Peshorja

Shenja e Peshores nuk do t’ju falë kurrë, sepse ndoshta ju ka shmangur deri në atë pikë sa nuk keni mundësi as të kërkoni falje. Nëse e keni tradhtuar besimin e tyre, nuk mund ta ktheni kurrë atë. Ata nuk mund të kontrollojnë fytyrën e tyre, ata menjëherë tregojnë nëse diçka po i shqetëson veçanërisht. Ata u bëjnë shumë të mira të tjerëve nëse nuk ofendohen dhe nuk janë në gjendje të bëjnë asnjë dëm. Në përgjithësi, ata mund të përballojnë mjaftueshëm, por duhet të keni kujdes që të mos e teproni.