• youuinsttaaffccbb
TEST
Breaking News, Lajme

Njerëzit qëndrojnë në rradhë për të prerë një biletë. Këta trena luksozë udhëtojnë vetëm një herë në vit…

Të marrësh një biletë për të hipur tek këta trena nuk është e lehtë. Bileta kushton shumë por luksi që ofrojnë këta trena është mahnitës. Disa nga këta trena udhëtojnë vetëm një herë në vit dhe ata që adhurojnë të udhëtojnë duhet të presin me muaj për të gjetur një vend.

tren-al-andalus-interior-salon-01

The Orient express. Çmimi biletës 1,160$

screenshot_9

screenshot_16

The Eastern and Oriental express. Çmimi biletës 2,217$

screenshot_18

screenshot_19

The Blue train. Çmimi biletës 740$

screenshot_21

screenshot_24

The Golden Chariot. Çmimi biletës 5,730$

screenshot_27

The Royal Scotsman. Çmimi biletës 2,935$

screenshot_28

The Maharaja’s express. Çmimi biletës 6,840$