• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

Një tjetër plan djallëzor kundra Seherit, nesër në “Amaneti”

Jusuf, Seher dhe Jaman hanë mëngjes së bashku në zyrën e Jamanit. Selim kërkon të takohet me Jamanin për t’i thënë diçka. Zuhal bisedon me Seherin dhe e kërcënon. Ajo bashkë me Ikbalin bëjnë një tjetër plan djallëzor.