• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

Një përballje e ashpër mes Seherit dhe Jamanit, nesër në “Amaneti”

Seher së bashku me Selimin shkojnë për të parë një shtëpi me qira ku ajo të jetojë me Jusufin. Ikbal telefonon Seherin dhe me qëllim i ofron ndihmë duke i thënë se mund t’i strehojë në një shtëpi. Seher nuk e pranon ndihmën e Ikbalit. Truprojat e Jamanit ndjekin Aliun i cili ndodhet me Kirazin dhe Jusufin. Jaman përballet sërish me Seherin teksa ajo po kërkon për shtëpi. Jaman e akuzon Seherin se ka planifikuar gjithçka dhe se do ta paguajë. Seher ia kthen ashpër Jamanit duke e lënduar me fjalët e saj.