• youuinsttaaffccbb
TEST
Jetë, Who Eros

Një lodër seksi e veçantë për orgazma të çmendura

Nëse e shijoni muzikën vërtetë atëherë kjo lodër seksuale është për ju.

Një i ri nga Shtete e Bashkuara, e ka kombinuar tastierën e tij të pianos, me një lodër seksuale, që ka dhënë efekt të madh tek femrat. Mikrofoni i pianos elektrike, është zëvendësuar me një lodër seksuale, që bën dridhje sipas nevojës, transmeton Telegrafi.

Lodra seksuale, e cila merr energji nga pajisja muzikore, bën edhe dridhje të caktuara, duke u sinkronizuar me tingujt që lëshohen.

Në varësi nga dëshira, në këtë pajisje mund të rritet apo ulet zëri, e po ashtu edhe volumi i dridhjeve për vetëkënaqësi.

Pajisja e testuar në laborator, mund të blihet në internet për 229 dollarë dhe premton orgazme të forta dhe të gjata.