• youuinsttaaffccbb
TEST
Breaking News, Këshilla

Një gotë verë… dhe do të ngjani më të rinj

Një gotë verë në ditë dhe do të dukeni edhe më të rinj. Në këtë konkluzion ka dalë një studim i fundit i bërë nga Universiteti Iowa.

Në këtë studim kanë marrë pjesë 656 njerëz dhe ata që konsumonin pak alkool dhe rregullisht, dukeshin më të rinj se ata që nuk konsumonin fare alkool dhe shumë më të rinj se ata që ishin të alkoolizuar.