• youuinsttaaffccbb
TEST
Instant Articles, Jetë, Këshilla, Lajme

Nga këto të katërta, cila është orgazma jote?

Ato janë emërtuar: Angling, Rocking, Shallowing dhe Pairing, pas një studimi ku u bënë pjesë 3 mijë gra. Të gjitha treguan mënyrat e tyre të preferuara për të arritur orgazmën gjatë penetrimit, e tashmë i kemi me emra. Janë vetëm 4.
87.5% e grave thanë se metoda ‘angling’ ju përshtatet më shumë. Kjo metodë konsiston në ngritjen e legenit në mënyrë të atillë që penisi, gishtat apo lodrat e seksit të japin rehatinë perfekte.
Tre e katërta e grave preferojnë ‘Rocking’, metodë që ka në thelb fërkimin e penisit në klitoris.
84% pranuan se edhe penetrimi që ndalon pothuajse jashtë vagine është gjithashtu i kënaqshëm dhe kjo metodë u emërtua si ‘shallowing’.
Ndërsa e fundit, ‘Pairing’ me më pak se 70% të preferencave, lidhet me ngacmimin e klitoris me gishta ose lodra seksi gjatë penetrimit./revistawho.com