• youuinsttaaffccbb
TEST
Jetë, Këshilla, Seks

Nëse nuk e keni përjetuar këtë lloj orgazme, atëherë nuk e keni shijuar kurrë seksin

Është konsideruar si e paarritshme, por në fakt shumë çifte kanë përjetuar ndjesinë e të kaluarit në orgazëm në të njëjtën kohë.

89% e partnerëve pranuan se kanë arritur kënaqësinë maksimale njëkohësisht dhe 4 në 10 çifte pranuan se kanë ndarë orgazmën të paktën 50% të rasteve që kanë bërë seks.

Orgazmat e sinkronizuara janë kulmi i eksperiencës seksuale për 57% të meshkujve, por ndryshe është për femrat.

Vetëm 46% e tyre mund të kalojnë në orgazëm bashkë me partnerin, sepse është pak më e vështirë për to.

Pjesa më e madhe e meshkujve thanë se mund të kalojnë në orgazëm gati gjatë çdo akti seksual, krahasuar me 28% të femrave.

Por si ndodh orgazma e sinkronizuar?

Të dy duhet të luajnë me pjesët e tyre intime deri në momentin që janë gati për të kaluar në orgazëm.

Për shumë çifte kalimi në të njëjtën kohë në orgazëm konsiderohet si kulmi i kënaqësisë.

Për gratë sekreti i kalimit në orgazëm qëndron tek një legen i fortë dhe i shëndetshëm dhe ekzistojnë ushtrime të posaçme për të forcuar muskujt në atë zonë./syri.net