• youuinsttaaffccbb
TEST
Breaking News, Lajme

Nëse keni dhimbje shpine, praktikoni këto ushtime (VIDEO)

Shumica e njerëzve në varësi të moshës vuajnë nga dhimbjet e shpinës, në periudhat e ndryshme kohore. Mosha mesatare të cilat shfaqet dhimbja e shpinës është mosha mes 35 deri ne 55 vjecare. Ne bazë të një studimi të ekspertëve, dhimbja e shpinës shoqërohet me dhimbje kockash, muskujsh dhe ligamentesh , të cilat si pasojë çojnë në mosfunksionim te shpinës. Me videon më poshtë do të ju sjellim disa nga ushtrimet të cilat ndikojnë në parandalimin e dhimbjes së shpinës.