• youuinsttaaffccbb
TEST
Horoskopi, Këshilla

Nëse ke këtë shenjë horoskopi, intuita jote është shumë e zhvilluar

Të gjithëve na ka ndodhur të paktën njëherë në jetë që parandjenjat të rezultojnë të vërteta. Por disa njerëz kanë një intuitë disi më të zhvilluar se të tjerët. Një nga faktorët që ndikojnë në parashikimet dhe parandjenjat e secilit prej nesh është edhe horoskopi. Nëse keni lindur në një prej këtyre katër shenjave të horoskopit, atëherë intuita juaj është me të vërtetë shumë e zhvilluar.

Gaforret nuk mund ta fshehin atë që ndiejnë. Megjithëse, jo gjithmonë e dinë se çfarë të bëjnë, ato mund ta kuptojnë kur diçka nuk është në rregull.

Një Peshore i shikon gjërat pa paragjykime, prandaj intuita e tyre është shumë e saktë dhe e besueshme. Duke qenë shenjë zodiakale e gjykimit dhe ekuilibrit, ato mund t’i shohin gjërat pa paragjykime. Gjithashtu kanë aftësinë që të dallojnë një situatë kur është e rreme dhe kur është e vërtetë.

Akrepi është gjithmonë dy hapa përpara të tjerëve. Kur një Akrep ju shikon në sy është sikur t’ju depërtojë drejtpërdrejt shpirtin tuaj. Ndërsa shumica e njerëzve preferojnë ta shmangin të vërtetën, një Akrep është i programuar që vazhdimisht ta kërkojë atë.

Peshqit janë në kontakt me nënvetëdijen e tyre. Peshqit janë një shenjë e ndjeshme dhe shumë delikate. Normalisht që kanë një intuitë të zhvilluar, duke i përjetuar situata të ndryshme jetësore edhe në ëndrra.