• youuinsttaaffccbb
TEST
Instant Articles, Jetë, Këshilla, Lajme

Nëse fëmija juaj nuk po fle mjaftueshëm gjumë, fajin e ka armiku modern

Shpesh prindërit ‘vuajnë’ me fëmijët e tyre duke u përpjekur t’i vënë në gjumë në orarin e duhur. Por gjithçka kthehet në mision të pamundur kur fëmija bëhet grindavec dhe tekanjoz. Sipas studimeve të fundit, një nga arsyet themelore që shfaqet ky problem është telefoni. Ai krijon shpërqëndrim të madh dhe e largon gjumin. Për më tepër rrezet e telefonit luajnë rol në dëmtimin e syve dhe në pagjumësi. Një tjetër arsye është edhe vendosja e një orari. Është shumë mirë nëse e mësoni fëmijën me orare fikse. Ato do të ndihmojnë në vënien e një regjimi, pavarësisht se fillimi do të jetë disi i vështirë./revistawho.com