• youuinsttaaffccbb
TEST
Lajme

Nëse do që marrëdhënia mes teje dhe partnerit të funksionojë, bëj vetëm këtë gjë

Ka disa faktorë që ndikojnë në jetën tonë e që vështirësojnë komunikimin e marrëdhënien me partnerin. Arsyeja kryesore është telefoni. Një person e kontrollon telefonin e tij më e pakta 47 herë në ditë. Prandaj sipas “Bright side” këshillohet që kur jeni në shoqërinë e partnerit të mos e prekni fare telefonin tuaj. Çiftet të cilët kanë vendosur të mos qëndrojnë në telefon gjatë kohës kur janë bashkë në shëpi, kanë rezultuar më të suksesshëm.
1.Jeni komplet të përqëndruar tek njëri-tjetri.
2.Krijoni pavarësi nga telefoni.
3.Kaloni më shumë kohë të vyer së bashku.
4.Komunikoni më mirë.
5.Jeni më të sinqertë me njëri-tjetrin.
6.Fokusoheni më shumë në nevojat e njëri-tjetrit.