• youuinsttaaffccbb
TEST
Instant Articles, Jetë, Lajme

Nëse ai i bën këto gjëra, ju do vërtetë (edhe nëse nuk e pranon)

Nganjëherë është e vështirë ta kuptosh kur mashkulli juaj ju do, pasi meshkujt mund të jenë shumë të vështirë për t’u ‘lexuar’.

Por, disa shenja mund t’ju ndihmojnë që ta dini nëse ai ju do me të vërtetë. Këto janë ato:

1. Ju shikon vazhdimisht në sy

Kur një mashkull nuk është i interesuar në dikë, sytë e tij shikojnë larg.

2. Ju fal shpesh

Nëse mashkulli juaj nuk mund të qëndrojë i zemëruar me ju më shumë se disa orë, është dashuri! Njerëzit të cilët dashurojnë dhe kujdesen për njëri-tjetrin, nuk mund të qëndrojnë të zemëruar shumë orë pa u penduar.

3. Gëzohet gjithmonë kur të sheh

Mund ta ketë ditën më të keqe në botë, por sapo ju sheh, humori i tij ndryshon menjëherë. Kjo është pika ku ju mund ta dini se jeni drita e jetës së tij.

4. Ai përdor gjithmonë fjalën ne

Në biseda të përgjithshme, qoftë duke folur për ty ose dikë tjetër, do ta vëreni duke e përdorur fjalën “ne” në vend të “unë”, që do të thotë ‘biznes’! Atij i pëlqen që të jeni bashkë, më shumë sesa të jetë vetëm./revistawho.com