• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

NËNË/ Jeta e Sinanit në rrezkik, ja çfarë ndodh sot

E bindur se vajza e saj fshihet nga Zejnep, Sule e kërkon atë në shtëpinë e Xhahides. Çfarë do të ndodhë?

Gonul ka mësuar tashmë të fshehtën e Turnës dhe e mirëpret atë në shtëpinë e fqinjës së saj. Çfarë do të bëjë ajo?

Më në fund, Zejnep merr lajme nga Gonul lidhur me Turnën. Në mëngjes ajo tenton kartën e saj të fundit për të bërë përvete Turnën.

A do të mundet Turna të lërë pas mërinë e të ribashkohet me Zejnep?

Jeta e Sinanit është në rrezik. Çfarë kërkon Xhengiz prej tij?

A do të mundet Sule të zbulojë vendndodhjen e fëmijëve të saj?/tvklan.al