• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

NËNË/ Gonul shumë pranë zbulimit të së vërtetës, ja çfarë ndodh sot

Sule dhe Xhengiz vazhdojnë sjelljen e tyre të papërgjegjshme edhe pse tashmë kanë dy fëmijë.

Turna detyrohet të jetë njëkohësisht mama për vëllain e saj të vogël duke sjellë sado pak gëzim.

Zejnep në hije për të vërtetën mbi Turnën ka filluar një jetë të re pranë Sinanit.

Cili është tashmë raporti mes Durusë dhe Aliut?

Falë një fotoje në zyrën e Zejnep, Gonul dyshon mbi diçka.

A do të mundet ajo të zbulojë të vërtetën mbi Turnën?

Kush ka deformuar faktet dhe pse?/tvklan.al