• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

NËNË/ Duru dhe Zejnep grinden, ja çfarë do të ndodhë sot

Gonul shkon në varreza. Çfarë kërkon ajo aty?

Duru dhe Zejnep përfundojnë duke debatuar. Cila është aryseja?

Me tej, Zejnep përpiqet të gjejë mbështetje te Xhahide. Ku ka përfunduar Xhengiz?

E gjetur e vetme, Gonul ka vendosur të kalojë momentet e saj të fundit në shtëpinë e një mikeshe të vjetër.

Takimet mes Sinan dhe Zejnep janë bërë gjithnjë e më të shpeshta.

Çfarë do të ndodhë në takimin mes Xhahides dhe Gonul?

Sule ka marrë një vendim për të ardhmen e foshnjës së saj. Si do jetë përballja e saj me Xhengiz?

Çfarë do të ndodhë tashmë me Turnën?

Tvklan.al